Ontdek meer

 

Winter in Limburg: beleef het!

De winter loopt ten einde. De dagen worden al weer langer. Al is de temperatuur soms nog aan de lage kant; de gezelligheid is er niet minder om. 

 

Wat kun je allemaal zien, doen en beleven midden in Limburg? Bekijk hieronder alle mogelijkheden

Ontdek Midden-Limburg tijdens de winter!

Samen dingen zien en beleven

Wil je tijdens de winterperiode met familie of vrienden midden in Limburg leuke dingen zien of beleven? En vind je het maar koud buiten?  Ga dan gezellig samen naar de film of het theater. Of bezoek een museum en laat je verrassen door bijzondere tentoonstellingen. 

Lekker uit eten

De winterperiode is het jaargetijde bij uitstek om gezellig samen uit eten te gaan. Restaurants, pannenkoeken restaurants, brasseriën en lunchrooms zijn feestelijk aangekleed en bieden speciale menu's of streekgerechten voor een heerlijke avond uit.

Inspanning en ontspanning

De winter is ook de periode om je eens lekker te laten verwennen in een wellness of sauna. Neem eens de tijd om te bezinnen.
Tijd voor actie met het gezin? Ga dan met z'n allen zwemmen, bezoek een escaperoom of ga met de kinderen naar een binnenspeeltuin.

Hier vind je alle mogelijkheden voor activiteiten binnen.

Bezoek de evenementen in winterse sferen

De gehele winterperiode kun je in Midden-Limburg veel doen en beleven. Hier vind je de complete evenementenkalender met alle activiteiten midden in Limburg.

Heb je zelf evenementen in Midden-Limburg die je wil promoten; meld jouw evenement eenvoudig aan.