Ontdek meer

 

Kerstvakantie in Limburg: beleef het!

De winterperiode breekt weer aan! De dagen worden korter, maar de gezelligheid wordt groter. 

 

Wat kun je allemaal zien, doen en beleven midden in Limburg? Bekijk hieronder alle mogelijkheden

Ontdek Midden-Limburg tijdens de kerstvakantie!

Samen dingen zien en beleven

Wil je tijdens de kerstperiode met familie of vrienden midden in Limburg leuke dingen zien of beleven? En vind je het maar koud buiten?  Ga dan gezellig samen naar de film of het theater. Of bezoek een museum en laat je verrassen door bijzondere tentoonstellingen. 

Lekker uit eten

De winter is het jaargetijde bij uitstek om gezellig samen uit eten te gaan. Restaurants, pannenkoeken restaurants, brasseriën en lunchrooms zijn feestelijk aangekleed en bieden speciale menu's of streekgerechten voor een heerlijke avond uit.

Inspanning en ontspanning

De winter is ook de periode om je eens lekker te laten verwennen in een wellness of sauna. Neem eens de tijd om te bezinnen.
Tijd voor actie met het gezin? Ga dan met z'n allen zwemmen, bezoek een escaperoom of ga met de kinderen naar een binnenspeeltuin.

Hier vind je alle mogelijkheden voor activiteiten binnen.

Tip: Bezoek het winterkasteel in Roermond

Bezoek de evenementen in kerstsfeer of winterse sferen

In de winterperiode staat Midden-Limburg bol van de leuke evenementen rondom Sinterklaas, Kerstmis en Carnaval. Hier vind je evenementen midden in Limburg tijdens de vakantie.

Niet alleen gedurende de kerstvakantie kun je in Midden-Limburg veel beleven. Hier vind je de complete evenementenkalender met alle activiteiten midden in Limburg.

Heb je zelf evenementen in Midden-Limburg die je (al dan niet gedurende de kerst periode) wil promoten; meld jouw evenement eenvoudig aan.