Ontdek meer

 

Autoroute of motorroute planner midden in Limburg

Wil je heerlijk door Midden-Limburg of net over de grens in Duitsland of België toeren? Maak dan gebruik van de autorouteplanner of motorrouteplanner.

De mooiste routes voor de auto of de motor midden door Limburg vind je op onderstaande  routeplanner. Iedere route apart vormt een cirkel, waardoor je alle routes op ieder willekeurig punt kunt starten.

Per middenlimburgse gemeente is een mooie auto- of motorroute beschikbaar. Daarnaast zijn er 2 grensoverschrijdende routes, waarbij je ook een deel van de route door het aangrenzende  Duitsland of België rijdt.

Wil je vooraf meer informatie over de auto- of motorroutes midden in Limburg, ga dan eerst naar de auto- of motorroutes midden in Limburg.

Gebruik autoroute of motorroute planner

Kies jouw mooiste autoroute of motorroute

Ga met je muis naar een rode punt op de kaart en klik.

In het geopende informatievenster kun je kiezen tussen openen (geeft een totaaloverzicht van de route) en sluiten (mogelijkheid een andere route te kiezen). Via klik hier krijg je meer informatie over de route.

Door te klikken op een van de knoppen onder de kaart worden de Points-Of-Interests zichtbaar.

 

Rode pijlen op de route geven de rijrichting aan. Met de pijl helemaal rechts beneden kun je de routeplanner op full-screen zetten.

Eenmaal een route gekozen; dan zijn er een aantal keuzes om te route te bewaren of delen.

Als je kiest om de link van de route te mailen, dan ontvang je een mail van no-reply@vvvmiddenlimburg.nl. Afhankelijk van de instelling van je spamfilter, kan deze ook sporadisch in je ongewenste mail binnen komen.