DISCOVER MORE

 

Spa resorts in the heart of Limburg

Completely relax at a luxury spa and unwind in the jacuzzi, thermal baths, sauna or solarium.

Be pampered in a beauty centre and forget about your worries during a relaxing facial or massage.

Wellness

Het geheel nieuwe Wellness Centrum Asselt faciliteert een Hamam area, Finse sauna, Turks stoombad, jacuzzi, dompeldouche, volledige geoutilleerde Beautysalon en een relaxruimte alwaar u heerlijk kunt uitrusten of genieten van een gezonde lunch.

Hotel Asselt
Wellness

Vita Allegra; Wellness wordt waargemaakt. Wij zijn een van de grootste beautycentra in Roermond e.o Limburg en als enige in de wijde omgeving uitgeroepen tot Clarins Pro Salon.

Wellness Roermond e.o Vita Allegra; Beauty en Sportief!
Wellness

Dennenmarken Sauna en Beauty in Limburg biedt een zeer uitgebreid saunalandschap waar u een grote diversiteit aan sauna-ervaringen beleeft in een dag.

Dennenmarken Sauna & Beauty
Wellness

In de binnenstad van bruisend Roermond ligt de praktijk van Clenz: Beauty * Detox * Massage. Er is altijd wel een gelegenheid voor een prettige massage.De moderne Flowing Hands studio : Beauty Detox Massage beschikt over een degelijke massagetafels en een perfect zittende massagestoel.Bij Clenz kun je ook terecht voor de Universal Contour Wrap.Als je de vorm van het lichaam belangrijker vindt dan de kilo's, dan is deze de perfecte keuze!
De Universal Contour Wrap verstrakt zichtbaar de huid en garandeert een centimeterverlies en aanzienlijke cellulite verbetering.

Massage Roermond e.o.: Clenz
Wellness

After a detox foot bath and massages, people often feel energetic & sleep better.

Wellness Roermond e.o.: Clenz