DISCOVER MORE

 

Experience the magic of Central Limburg!

In the heart of Limburg you’ll discover a unique part of the Netherlands where unexpected magical moments await you.

These magical moments have been grouped together in special multi-day package deals to help the experience last for as long as possible.

Choose from the wide range of special package deals to enjoy your own magical moments in the heart of Limburg.

Accomodation arrangement

Vier dagen genieten in een historisch en waterrijke omgeving tussen Maas en Peel. Terwijl u ontspannen fietst over vlakke wegen en paden, zorgen wij ervoor dat uw bagage bij uw volgende adres komt.

Bed en Botram
Accomodation arrangement

Boshotel Vlodrop i.c.m. Golfbaan De Herkenbosche

Magisch Golfarrangement Boshotel Vlodrop
Package

Een groepsactiviteit met een keuze uit diverse arrangementen. Ieder arrangement combineert een leuke ontspannende activiteit en de beleving van een stukje magische geschiedenis rondom de Noormannen.

Noormannen arrangement midden in Limburg
Accomodation arrangement

Het Meerdaagse Fietsarrangement
In het monumentaal dorpje Neeritter, nabij de Belgische grens en op steenworp afstand van het monumentale witte stadje Thorn, ligt De Suikerschuur. Met de gezellige steden als Weert en Roermond op 15 minuten rijden ligt deze sfeervolle Bed en Breakfast voor 2 tot 10 personen.

In 1832 werd dit karakteristieke pand gebouwd als 'suikerschuur met woonhuis' in het centrum van het dorp. Nu is het naast een fijn woonhuis bovendien een gezellige Bed en Breakfast.

Meerdaags-Fietsarrangement Weert/Roermond e.o Limburg
Accomodation arrangement

Arrangement bestaande uit een ontvangst in een Roermonds B&B met koffie of thee en echte Limburgse vlaai. Vervolgens een kanotocht op de Maasplassen en een overnachting met uitgebreid ontbijt.

Arrangement Roermond - cultuur en natuur