DISCOVER MORE

 

Restaurant Weert e.o: Huyskamer Daatjeshoeve

Restaurant

Gelegen aan het Weerterbos, op de grens van Weert met Nederweert, ligt het Restaurant Huyskamer Daatjeshoeve, een Huyskamer waar iedereen van harte welkom is en je je direct thuis voelt.

In het sfeervolle restaurant kunt u heerlijk opwarmen bij de open haard met een warme chocomel met slagroom of een verse koffie met onze heerlijke Daatjesvlaai.

Onze Huyskamer is een geweldige plek voor fietsers en wandelaars om hun tocht te beginnen of om af te sluiten. Wij zijn gelegen aan het fietsknooppuntennetwerk en vanuit onze locatie zijn er diverse wandelingen door het Prachtige Weerterbos, onderdeel van Grenspark Kempen~Broek. Kaartmateriaal en informatie zijn bij ons vanzelfsprekend verkrijgbaar.
 
Overdag kunt u genieten van een lekkere lunch van onze uitgebreide lunchkaart. In de namiddag en avonduren is onze Huyskamer dé plek om heerlijk te ontspannen tijdens een Bourgondisch diner. Wij werken uitsluitend met dagverse en eerlijke producten. Ons 3-gangen keuzemenu wisselt regelmatig en is verkrijgbaar voor slechts €32,50. Uiteraard gemaakt met streekgebonden producten en met dagverse bereidingen. Daarnaast hebben wij iedere week een nieuwe Daatjeskeuze voor €14,95.

Welkom Thuys, welkom bij Huyskamer Daatjeshoeve! 

Contact information

Restaurant Weert e.o: Huyskamer Daatjeshoeve
Heugterbroekdijk 34
6031 LE NEDERWEERT
Netherlands
0495 697 319

Opening hours

Tu -Su: 10:00 - 21:00 hour.

Facilities

Internet connection
WiFi
Disabled access
yes
Toilet accessible for wheelchairs
yes
Paid parking
no
Parking next to accommodation
yes
VVV member
yes
Pets
Pets permitted
Charging point for electric bicycle
yes
Bookings
reservation recommended in high season
Payment options
PIN

Also at this location

Huyskamer Daatjeshoeve

Terras Weert e.o: Huyskamer Daatjeshoeve

Gelegen aan het Weerterbos, op de grens van Weert met Nederweert, ligt het restaurant en terras Huyskamer Daatjeshoeve, een Huyskamer waar iedereen van harte welkom is en je je direct thuis voelt.