DISCOVER MORE

 

Recreatiepark de Leistert

Day arrangement

KORTING LIMBURG CARD: 10% korting op een comfort kampeerplaats

De korting gaat alleen over het basisbedrag. Bijkomende kosten zijn reserveringskosten, lokale heffingen en toeristenbelasting bij de kampeerplaatsen. Te boeken via de receptie van de Leistert voor de kampeerplaatsen.

Kamperen bij de Leistert is leuk! Door de grote diversiteit aan plaatsen (op veldjes, in rijtjes, verscholen in het groen of lekker genieten van het uitzicht op de spelende kids) kun je je eigen favoriete plekje uitzoeken. De Leistert is verrassend veelzijdig en uitdagend. Of je nu komt met kleine kinderen (heerlijk met een grote speeltuin of spelen met Pluck en Pien), met teens (met een subtropisch zwembad en Het Klushuis) of gewoon lekker met z'n tweetjes, hier ben je er even lekker tussenuit!

Terug naar het totaaloverzicht Limburg Card aanbiedingen

Contact information

Recreatiepark de Leistert
Heldensedijk 5
6088 NT ROGGEL
Netherlands
0475 493 030

Opening hours

Mo : 09:00 - 19:30 hour
Tu -Th : 09:00 - 17:30 hour
Fr : 09:00 - 20:00 hour
Sa , Su: 09:00 - 17:30 hour.

Also at this location

Camping de Leistert

Camping de Leistert

A 5 star camping in the heart of Limburg!

Buitenhof de Leistert

Buitenhof de Leistert

We started with the renting of 165 luxury holiday farms with a large private garden,for 5,7,9,11 and 13 person on the Buitenhof Leistert Roggel in the heart of Limburg.

Buitenhof De Leistert

Buitenhof De Leistert

Ontdek het meest veelzijdige recreatiepark van Limburg! Comfortabel overnachten bij Recreatiepark de Leistert kan op verschillende manieren. Op ons bungalowpark kun je slapen in bungalows van het hoogste niveau. Op camping de Leistert geniet je van het buitenleven op een kampeerplaats of in een van de kleurrijke of avontuurlijke verblijfsaccommodaties. Er is voor ieder wat wils!