DISCOVER MORE

 

Kinderpretland

Playground

Kinderpretland has been 'the playground' in the south of the Netherlands for over 19 years, for every type of weather! The indoor playground is 2000 m2 and the outdoor playground no less than 10,000 m2. And all that for just one entrance fee.

Kinderpretland ligt in recreatiegebied de IJzeren Man; Een bezoek aan Kinderpretland is natuurlijk makkelijk te combineren met een bezoekje aan de Kinderboerderij, het Natuur- en Milieucentrum, het zwembad of een van de andere bedrijven/instellingen in het recreatiegebied de Ijzeren Man.

Kinderpretland beschikt binnen over een van de grootste speelstructuren van Nederland, met maar liefst 4 etages waanzinnig speelplezier. Tevens is bij droog weer het buitengedeelte geopend. Hier kunnen de kinderen zich naar hartelust uitleven op een van de speeltoestellen of een zandkasteel bouwen aan het strandje van de speelvijver.

Alle speeltoestellen van Kinderpretland voldoen aan de Europese norm en zijn dus uitermate veilig. Als begeleider kunt u dus lekker ontspannen op ons terras plaatsnemen en genieten van een hapje en een drankje, maar u mag natuurlijk ook gewoon meespelen!

Contact information

Kinderpretland
Geurtsvenweg 2a
6006 SN WEERT
Netherlands
0495 549 118

Opening hours

We : 13:00 - 19:00 hour,
Fr : 13:00 - 19:00 hour,
Sa , Su: 10:00 - 19:00 hour.

Facilities

Café
Yes
Restaurant (for guests)
yes
ITS-classified
no
Disabled access
yes
Adapted for the disabled
yes
Toilet accessible for wheelchairs
yes
Own car park
yes
Parking facilities for buses
yes
Bicycle shed
Open
Bar
Yes
Children only when accompanied by an adult
yes
Covered play area
yes
Pets
Pets not permitted
Disabled parking space
yes
VVV member
yes
Spoken languagesEnglish
Spoken languagesGerman