DISCOVER MORE

 

Fun Beach Event & Leisurepark

Swimming pool

Bij Fun Beach The Beach in Panheel beleef je de perfecte zomerdag volledig coronaproof en boordevol waterplezier. Boek je ticket Online zodat je verzekerd bent van je plek! Ook voor seizoen 2020, de blauwe vlag!

Grootste Aquapark van Nederland

De absolute blikvanger van Fun Beach is Fun Beach Fountain, één van de hoogste fonteinen van Europa. Dé waterattractie van Fun Beach is het 2.000 m² grote Aquapark. Op dit grootste Aquapark van Nederland kun je de hele dag naar hartenlust klauteren, glijden en springen. Of speel een partijtje beachvolley- of aquavolley. Huur een kano, SUP-board of waterfiets en dobber onbekommerd over het water. Een ware adrenalinekick beleef je bij het flyboarden. Lekker relaxen kan op de ligweiden of in de hangmatten. Voor het stillen van de lekkere trek zijn er diverse take away corners.
  
Kids Area

De Kids Area, een rookvrij gedeelte van Fun Beach, is een waar speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar, met onder meer een luchtkussen, trampoline, peuterbadje, glijbanen en schommels. Voor de allerkleinste gasten is er een ondiep en gemarkeerd zwemgedeelte.

Summer Skating

Nieuw deze zomer op Fun Beach is Summer Skating, de ultieme schaatsbeleving! Een andere nieuwe attractie, die in de zomer van 2019 opent, is de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vijf waterspringschansen.

Kortom, voor ultiem waterplezier is Fun Beach The Beach the place to be!

Enjoy the summer! 

Contact information

Fun Beach Event & Leisurepark
Velkenskamp 1
6097 NN HEEL
Netherlands
0475 579 085

Opening hours

Tu 1 May 2018 including Mo 1 October 2018
Mo -Su: 10:00 - 19:00 hour.

Facilities

Internet connection
freely available
Water slide
yes
Pets
Pets not permitted
Disabled access
yes
Toilet accessible for wheelchairs
yes
Paid parking
no
Charging point for electric bicycle
yes
Payment options
PIN