DISCOVER MORE

 

Camping Roermond e.o : Camping Boschheide

Campsite

De camping Boschheide in Roermond e.o . is een kleine camping voor rustzoekers en senioren. Voorzien van ruime standplaatsen en modern sanitair. Veel wandel en fietsmogelijkheden in de omgeving van Swalmen dat direct aan Roermond grenst.

Camping Boschheide is sinds de oprichting in 2013 een door vele kampeerders bezochte mini-camping. Gastvrijheid, schoon sanitair en het bieden van een mooie en kwalitatief goede kampeerervaring vinden wij erg belangrijk. Dat dit gewaardeerd wordt zien wij terug in een groot aantal mooie reviews en hier zijn wij dan ook erg trots op.

De camping is gelegen op landgoed “Erve Gosejacob” in het mooie buitengebied van het Limburgse dorp Swalmen, dicht aan de grens met uitzicht op de Duitse bossen met haar hoogterras. In de nabijheid van de camping bevindt zich het fietsknooppunt 97( Midden en Noord Limburg), wandelknooppunten en het Pieterpad. Een gebied waar recreëren in de natuur nog vele mogelijkheden biedt voor zowel gezinnen als ouderen. U kunt hier genieten van de heerlijke rust op een royale kampeerplaats of per fiets of te voet de omgeving verkennen.

Op enkele auto-minuten afstand van onze camping vindt u winkel- en cultuurstad Roermond en het ‘Designer Outlet Center’, maar ook Venlo en zelfs Maastricht zijn eenvoudig bereikbaar middels de A73. Ook bent u binnen enkele kilometers over de grens bij onze oosterburen om daar de natuur, historie en cultuur van Brüggen, Kempen(oud vakwerkstadje),Wegberg, Mönchengladbach en Düsseldorf te beleven.

De camping is geopend van april t/m september en biedt alleen toeristische plaatsen aan.

U kunt kiezen uit een basisplaats met 6 ampère stroom, een plusplaats met 10 ampère stroom of een comfortplaats met 10 ampère stroom, eigen waterkraan en vuilwaterafvoer.

Al onze plaatsen zijn inclusief gratis gebruik van al onze faciliteiten zoals warm water en wifi (1 apparaat per persoon).

Contact information

Camping Roermond e.o : Camping Boschheide
Veestraat 31
6071 PR SWALMEN
Netherlands
06 43431553

Opening hours

Always open.

Facilities

Paid parking
no
Parking next to accommodation
no
Internet connection
freely available
Shower for general use
yes
Midget golf
No
Pets
Pets permitted
Number of tourist locations
17
Number of permanent places
0
In/near woodland
yes
Distance from public transport
2 km
Disabled access
no
Toilet accessible for wheelchairs
no
Charging point for electric bicycle
yes
Bookings
reservation recommended
Payment options
Cash