DISCOVER MORE

 

Cafe Weert : Gotcha! Weert

Restaurant, Cinema

The center of Weert is the perfect place to go out: a cafe, restaurant and cinema in one. Gotcha! in Weert offers you the perfect recipe for a fantastic evening.

Al meer dan 25 jaar is Gotcha! een begrip in Weert en omgeving. U kunt bij ons heerlijk lunchen en dineren in het sfeervolle restaurant, genieten van de verse ingrediënten en verrassende gerechten. Vervolgens laat u zich onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de bioscoop om te genieten van een goede film. Tot slot kunt u gezellig nakletsen in het café onder het genot van een lekker drankje zoals een goede wijn of ambachtelijk biertje.

Gotcha! in Weert staat bekend om de gezellige en ongedwongen sfeer in het café, de goede kwaliteit van het restaurant en de populaire films in de bioscoop. Wij organiseren regelmatig speciale thema-avonden. Ook hebben wij diverse scherp geprijsde arrangementen om een film in de bioscoop te combineren met een drankje en bittergarnituur in het café of een diner in het restaurant. De arrangementen zijn er al vanaf € 12,50 per persoon.

Deelnemer Wieërter Brandslang

Contact information

Café Weert : Gotcha! Weert
Beekstraat 49 - 53
6001 GG WEERT
Netherlands
0495 540 175

Opening hours

Mo -We : 12:00 - 00:00 hour
Th : 12:00 - 01:00 hour
Fr : 12:00 - 02:00 hour
Sa : 10:00 - 02:00 hour
Su: 12:00 - 00:00 hour

Facilities

Internet connection
WiFi
Disabled access
yes
Own car park
yes
VVV member
yes
Pets
Pets only on leash
Children’s play area
yes
Toilet accessible for wheelchairs
yes
Paid parking
yes
Bookings
reservation recommended
Spoken languagesEnglish
Spoken languagesGerman