DISCOVER MORE

 

Boot Huren: 't Veerhuis

boat hire firm

Bij 't Veerhuis in Wessem ben je aan het juiste adres om een boot te huren.
Beleef de Maasplassen nog intenser met sloepverhuur 't Veerhuis, een prachtige en unieke locatie aan het water. Vanaf ons terras, dicht aan het water bieden we jullie de kans om de mooie Maasplassen van Limburg nog intenser te beleven. Hiervoor hebben we een aantal prachtige sloepen aangeschaft. Zo kun je niet alleen genieten op ons zwevende Maasterras of in ons culinaire restaurant, maar kun je de Maasplassen ook vanaf het water beleven.

't Veerhuis heeft twee soorten sloepen:

Corsiva 570: Gezellig, knus, ideaal voor gezinnen met kinderen 
Een gezellig knus sloepje van 5,70 meter. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Lekker een dagje er tussenuit met de kids en opa en oma. En deze sloep is geschikt voor max 6 personen. Deze sloep is erg wendbaar en uiterst geschikt voor gasten die weinig tot geen ervaring hebben. Verder is deze sloep uitgerust met een zwemtrap, teakvloer, een cabriokap tegen de zon, een zonnedek en heel veel kussens om lekker onderuit te zakken. Brandstof is incl. en er is geen vaarbewijs nodig.

Stout 650: een store sloep voor familie uitjes of met vrienden 
Een robuuste en stoere sloep van 6,50 meter. Geschikt voor max. 8 personen. Een echte aanrader voor een gezellige familie dag of een romantisch tochtje. Deze sloep is erg comfortabel en uitgerust met een zonnedek, een cabriokap tegen de zon, een zwemtrap, een teakvloer en veel kussens om lekker te genieten. Brandstof is incl. en er is geen vaarbewijs nodig. 

Contact information

Boot Huren: 't Veerhuis
Polstraat 2
6019 BL WESSEM
Netherlands
06 39567620

Opening hours

Th 17 May 2018 including Mo 30 September 2019
Mo -Su: 09:00 - 21:00 hour.

Facilities

Rental
yes
Verhuur sloepen
Payment options
Cash

Also at this location

Cafe-Restaurant Pont

Cafe-Restaurant Pont

Een avond lekker lang tafelen. In Cafe-Restaurant Pont, vlak aan de Maas, kun je heerlijk, bijkletsen met je geliefde(n). Samen genieten van een hapje en een drankje. In ons restaurant is dit allemaal mogelijk. Waanzinnig eten met bijpassende wijnen of speciaalbieren.