DISCOVER MORE

 

Bob's Adventure Store

Hobby / leisure time, Sport/Outdoor

Bob's Adventure Store: al 21 jaar de gerenommeerde buitensport speciaalzaak in Weert met uitgebreid assortiment voor buitensport, wandelen & reizen. Bezoek ons op www.bobsadventurestore.nl of kom langs voor persoonlijk advies.

Bob’s Adventure Store: al meer dan 21 jaar dé OUTDOOR-speciaalzaak in de regio met een groot assortiment op het gebied van wandelen, reizen & kamperen.

Vanuit onze jarenlange kennis in buitensport hebben wij een uitgekiend assortiment samengesteld voor de wandelaar, vakantieganger, reiziger en recreatieve of actieve buitensporter. Wij beschikken over 250m² winkelruimte in het centrum van Weert maar uiteraard kan er ook ONLINE bij ons gewinkeld worden. Artikelen die men op werkdagen vóór 16:00 uur via de webshop koopt, worden nog dezelfde dag via PostNL verstuurd. Bovendien profiteert u in Nederland en België van gratis verzending bij een aankoop boven 30 euro. Uiteraard geldt de service die in de winkel van toepassing is ook voor de webshop. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij u snel van advies kunnen dienen. Om een beeld te krijgen van onze winkel kunt u op de website een filmpje aanklikken dat als visitekaartje van Bob’s Adventure Store fungeert.

Bob’s Adventure Store heeft het grootste assortiment wandelschoenen uit de regio, evenals functionele onderkleding, vochtregulerende kleding, afritsbroeken, slaapzakken en slaapmatten, een uitgebreid assortiment dagtour rugzakken, lichtgewicht tenten, trekking rugzakken, waterdichte jassen en lichtgewicht kampeerartikelen. Tropenartikelen zoals muskietennetten en muggenwerende middelen, ORS tegen uitdrogen en pakketten EHBO-benodigdheden maken het aanbod compleet. Tevens is Bob’s Adventure Store met 120 modellen/kleuren sandalen en (teen)slippers de grootste TEVA-dealer in de omgeving.

Het hele verkoopteam van Bob’s Adventure Store bestaat uit buitensporters die verstand van zaken hebben: goed advies is dus gewaarborgd.

Bob’s Adventure Store, gelegen aan de Maaspoort 6 in Weert, tel. 0495-547434, of kijk op www.bobsadventurestore.nl Uiteraard is B.A.S. ook op www.facebook.com/bobsadventurestore te volgen. “Like” deze pagina en je krijgt het laatste nieuws als eerste te zien. 

Contact information

Bob's Adventure Store
Maaspoort 6
6001 BP WEERT
Netherlands
0495 547 434

Opening hours

Mo : 13:00 - 18:00 hour,
Tu , We : 09:30 - 18:00 hour,
Th : 09:30 - 21:00 hour,
Fr : 09:30 - 18:00 hour,
Sa : 09:30 - 17:00 hour.

Facilities

Disabled access
yes
Toilet accessible for wheelchairs
no
Payment options
PIN