DISCOVER MORE

 

Bed en Breakfast Weert e.o : Vesterke

Bed and Breakfast

Bij Vesterke is het heerlijk toeven. Door de haag van coniferen is het gastenverblijf en de tuin met overdekt terras met jaccuzi van de buitenwereld afgesloten waardoor u in alle privacy heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van alles wat Vesterke u te bieden heeft.
Door de ligging is Vesterke ook een prima uitvalsbasis om de regio en zelfs de verdere omgeving
te bezoeken.Heerlijk rustig in het buitengebied van Tungelroy, kerkdorp van Weert midden in de groenste regio van de wereld.

Er is in dit stukje Nederland nog veel te ontdekken. Dit begint al in de direkte omgeving van Vesterke. Gelegen aan de rand van het kerkdorp Tungelroy bent u in 10 minuutjes lopen in natuurgebied de Tungelerwallen. Natuurgebied de Krang ligt op 20 minuten lopen.

Maar ook de IJzerenman, de Laurabossen het Vossenven en het Brook liggen in de directe omgeving. Wij liggen in het grenspark Kempen broek.
Als natuurliefhebber kunt u hier naar hartenlust wandelen, mountainbiken, fietsen en zelfs voor de ruitersport zijn er voldoende mogelijkheden.

Er lopen mooie wandel en fietsroutes door deze gebieden. Heel gemakkelijk te volgen.
Ook heel makkelijk is een van de fietsknooppuntenroutes waarvan een punt op 300 meter van Vesterke ligt. Het Pelgrimpad loopt door Tungelroy als ook het van Horne pad.

 Door de ligging bent u vanuit Vesterke zo in heel Limburg- met zijn heuvels en waterplassen-, Brabant en zelfs Belgie Zo kunnen we nog heel veel opnoemen. Kijk ook eens op onze site benb-vesterke. En misschien wilt u het zelf eens komen bekijken.

 Wij, Yvonne en Eric heten u graag van harte welkom met een stuk van de Weerter vlaai. Tot ziens bij Vesterke. Het gastenverblijf is te boeken vanaf 55,00 euro per nacht.

Contact information

Bed en Breakfast Weert e.o : Vesterke
Kemperveldweg 3
6005 RC WEERT
Netherlands
06 12450831

Opening hours

Always open.

Facilities

Garden
yes
Paid parking
no
Parking next to accommodation
yes
Private bathroom
yes
Shower (hot water)
1 aantal
Bicycle hire
yes
Pets
Pets not permitted
Double room with private bathroom from
55
In/near woodland
yes
Distance from centre of village/town
1 km
Distance from public transport
1 km
Disabled access
yes
Toilet accessible for wheelchairs
no
Charging point for electric bicycle
yes
Check-in vanaf
14.30
Check-in tot
22.00
Check-out tot
11.00
Regio
Afstand tot restaurant. 400 meter Afstand tot supermarkt 3 km.