DISCOVER MORE

 

Bed en Breakfast Kasteel Baexem

Bed and Breakfast

Bed en Breakfast Kasteel Baexem is een bijzonder kasteeltje dat in de 17e eeuw werd gebouwd op het 13e-eeuwse stamhuis van een familie.

Waar zich eens de groots aangelegde moestuin van de familie bevond vindt je tegenwoordig een unieke botanische tuin met natuurlijke zwemvijver. In de linkerkant van het kasteel bevindt zich het huis waarin 7 sfeervolle kamers gevestigd zijn waaronder een aantal familiekamers. Het ontbijt wordt geserveerd in de muziekkamer met muurschilderingen van de kunstschilder Matthijs Roling. Een ideale uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen. Minimaal verblijf is 2 dagen.

Het kasteel is gelegen in Midden-Limburg. In de directe nabijheid zijn diverse unieke natuurgebieden te vinden waaronder het Leudal, de Maasplassen en de Meinweg. Bever- en dassensporen zijn rondom de tuin aangetroffen. Vanuit deze locatie loop je langs de velden, over de beek en naar het bos. De omgeving is ideaal voor wandelen en fietsen in Midden Limburg. Je hoeft echt niet elke dag op pad; de tuin is 1,5 hectare groot en daar is het prima vertoeven! Het is een ontdektuin met een bijzondere aanplant, slingerpaadjes ,verrassingen, kippen en natuurlijk de hottub en zwemvijver.
  
Ga een heerlijk dagje shoppen in Roermond (Designer Outlet Roermond) of in Weert, bezoek één van de vele musea of breng je dag sportief door op de Maasplassen. Alles is mogelijk en het buitenland is dichtbij.

Contact information

Bed en Breakfast Kasteel Baexem
Kasteelweg 7
6095 ND BAEXEM
Netherlands
0475 452 843

Opening hours

Always open.

Facilities

Parking next to accommodation
yes
Single rooms
1 aantal
Double rooms
4 aantal
Triple/quad rooms
3 aantal
Internet connection
WiFi
Playing field
yes
Swimming pool in/at accommodation
Natural water
Pets
Pets permitted only by arrangement
Number of beds
19
On/near to natural water
yes
In/near woodland
yes
Distance from centre of village/town
0.6 km
Distance from public transport
0.5 km
Disabled access
no
Toilet accessible for wheelchairs
no
VVV member
yes
Bookings
reservation recommended
Check-in vanaf
15.00
Check-in tot
22.00
Check-out vanaf
08.00
Check-out tot
11.30
Spoken languagesEnglish
Spoken languagesFrans
Spoken languagesGerman