DISCOVER MORE

 

Santa's House Roermond

Youth festival, Miscellaneous

ROERMOND: Santa's Town Shoppingcenter Roercenter, Roersingelpassage 15, van: 11:00 tot 17:00, Santa's House Roermond, Toegang is gratis.

Voor het 5e jaar op rij komt de Kerstman ook dit jaar weer naar Roermond. Net zoals vorig jaar zal de kerstman zijn intrek nemen in het Santa's House gelegen in Santa's Town, Shoppingcenter Roercenter. De route naar zijn huis is makkelijk bereikbaar via zowel de Markt en het Munsterplein. Het Roercenter is omgetoverd tot Santa's Town en dit is goed herkenbaar gemaakt aan de buitenzijde.

Op zaterdag 7 december zal de Kerstman aankomen bij Santa's Town, uiteraard met zijn Elfjes. Rond 11.00 uur zal de Kerstman zijn intrek nemen in het Santa's House en hier verblijven t/m 29 december. Tijdens zijn verblijf zijn er tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen met de kleurplatenactie, maar natuurlijk kun je ook de mooiste kerstfoto's maken. In de weekenden is er in de middag sfeervolle live muziek.
Bekijk voor de gehele activiteitenkalender www.santashouse.nl of bezoek Facebook pagina www.facebook.com/santashouseroermond

Contact information

Santa's Town Shoppingcenter Roercenter
Roersingelpassage 15
6041 EE ROERMOND
Netherlands

Opening hours

Sa 7 December 2019 including Su 29 December 2019
Mo -Su: 11:00 - 17:00 hour.

Facilities

Toelichting prijs
Toegang is gratis.