DISCOVER MORE

 

Electronic fun, (GPS) games or escape room in the heart of Limburg

Beat your friends or family at a computer game or in an escape room. Or go outside and compete in a GPS tour or to find the ‘geocache’ treasure.

Central Limburg challenges you to e-gaming. There are lots of options for activities for children and adults alike - whether relaxing or exciting, they are always fun.

GPS walking or treasure hunt

Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje in Haler, unieke activiteiten voor jong en oud. Proef, ruik en beleef het boerenleven.

Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje
Escape Room

Escape Room Weert Limburg: ongekend spannend en origineel. In onze ruime en gezellige lounge ontvangen wij je ter voorbereiding op het escape avontuur.
Escape Room Weert heeft meerdere escape rooms elk met een geheel eigen karakter en sfeer. We sluiten je op in een van onze Escape Rooms en dagen je uit om in 60 minuten te ontsnappen door breinkrakers op te lossen, samen te werken en mysteries te ontrafelen. Bij Escape Room Weert kom je als je op zoek bent naar de ultieme Escape Room ervaring.

Escape room Weert
Escape Room

Prachtig gelegen langs de Maas. Een ideale locatie voor actieve uitjes met een Escape room, Boerengolf, Tandem- en Solextochten, Boerenspellen en Boerenzeskamp, Handboogschieten, GPS-tochten en Bubble voetbal, of Archery Attack.

Escaperoom: Parkhoeve de Middelt
Electronic Fun

FEC Sevenum, oftewel Family Entertainment Center ligt in de directe omgeving van Venlo / Roermond en is de plek waar je terecht kan voor een enorme dosis plezier. The Portal is speciaal ontwikkeld voor tieners en jongvolwassenen. Gamen is wereldwijd een zeer geliefde hobby die alleen maar blijft groeien.En op warme dagen? Dan zetten wij lekker de airco aan!

Gamen Venlo / Roermond e.o. : The Portal Action House
Electronic Fun

The Portal Lasergame ligt in de directe omgeving van Venlo/Roermond en is de plek waar je geweldig kunt Lasergamen. Ga in de arena van The Portal Lasergame de strijd aan met de ultieme bad guy. De evil Dr. Racoxx heeft hier zijn lab gevestigd. Aan jou de taak om een stokje voor zijn snode plannen te steken. In Level XX ga je met een lasergun in de aanslag de missie aan. Tijd om de eindbaas van deze real life game te verslaan! The Portal Lasergame is geschikt vanaf acht jaar. En op warme dagen? Dan zetten wij lekker de airco aan! Lekker COOL.

Laser Gamen Venlo/Roermond e.o.:The Portal Lasergame