DISCOVER MORE

 

Boat and canoe hire in the heart of Limburg

Want to hire a motorboat, yacht, sloop or canoe? Or take part in extreme water sports? You’ve come to the right place at the Maasplassen in Central Limburg!

You’ll not only find a list of places to hire motorboats, yachts, canoes or sloops below, but also places where you can take part in extreme water sports. 

Come and enjoy the water sports facilities, the beauty and the adventure of the Maasplassen.

boat hire firm, Watersports

Verf en conservering, Motoren, Generatoren, Elektronica, Boten, Accesoires, Bevestigingsmateriaal, Mobiele service dienst, Reparatie en onderhoudswerkzaamheden.

Boot Equipment Watersport B.V.
Boat trip, boat hire firm

Aqua Libra Yachtcharter, Your boating holiday into the heart of Europe.

Boot huren : Aqua Libra Yachtcharter
boat hire firm

De gevarieerde verhuur van de vloot van Watersportschool Frissen in Roermond,biedt plezier op en aan het water, voor jong en oud, voor actie, rust en ontspanning. Huur van diverse soorten boten; zeilboten, motorboten, sloepen en kajakken.

Boot Huren : Watersportschool Frissen
boat hire firm, Outdoor and Survival

Genieten van de mooie natuur en de serene rust op het water. OSSA verzorgt kanotochten en cursussen op de Maasplassen en de Roer.

OSSA Outdoor
boat hire firm

Kom ontspannen aan de Maas bij het beste watersportcentrum van Belgisch Limburg!
Sailcenter Limburg beschikt over motor- en zeilboten, sloepen, kano's, waterfietsen en supboards.

Sailcenter Limburg
boat hire firm, Canoe rental

Would you like to experience an adventure like none before? You've come to the right place.

Boot huren : Flossverleih TreibGuT Buggenum
boat hire firm

Bij Pont in Wessem ben je aan het juiste adres om een boot te huren.
Beleef de Maasplassen nog intenser met sloepverhuur Cafe-Restaurant Pont, een prachtige en unieke locatie aan het water. Een terras zoals er maar weinig te vinden zijn, zo dicht aan het water. Graag willen we jullie de kans bieden om de mooie Maasplassen van Limburg nog intenser te beleven.
Hiervoor hebben we een aantal prachtige sloepen aangeschaft. Zo kun je niet alleen genieten op ons zwevende Maasterras of ons culinaire restaurant, maar kun je de Maasplassen ook vanaf het water beleven.

Boot Huren : Pont Wessem
boat hire firm

De Maasplassen, in het meest Noord-Oostelijke puntje van Belgisch-Limburg en RivierPark de MaasVallei, vormen een uniek kader voor een heerlijk dagje in de vrije natuur. De eenvoudige bediening en de duurzame, stille elektromotoren van onze vloot zorgen voor een geslaagde uitstap. Daarnaast zijn we in bezit van het GreenKey Keurmerk. Genieten verzekerd!

Stilsloep