ERFAHREN SIE MEHR

 

Wellness mitten in Limburg

Sich herrlich entspannen in einem Wellnesscenter ,in einem Whirpool, Thermalbäder,Sauna oder Solarium

Lassen Sie sich in einem Beauty-Center verwöhnen und fühlen Sie die Erquickung einer entspannenden Behandlung oder Massage.

Wellness

Het geheel nieuwe Wellness Centrum Asselt faciliteert een Hamam area, Finse sauna, Turks stoombad, jacuzzi, dompeldouche, volledige geoutilleerde Beautysalon en een relaxruimte alwaar u heerlijk kunt uitrusten of genieten van een gezonde lunch.

Hotel Asselt
Wellness

Vita Allegra, Wellness wird wahr! Wir sind eines der grossten Beautyzentren in Limburg und wurden als einziges in der weiten Umgebung zum Pro Salon ernannt.

Wellness Roermond e.o Vita Allegra; Beauty en Sportief!
Wellness

Dennenmarken Sauna en Beauty in Limburg biedt een zeer uitgebreid saunalandschap waar u een grote diversiteit aan sauna-ervaringen beleeft in een dag.

Dennenmarken Sauna & Beauty
Wellness

In de binnenstad van bruisend Roermond ligt de praktijk van Clenz: Beauty * Detox * Massage. Er is altijd wel een gelegenheid voor een prettige massage.De moderne Flowing Hands studio : Beauty Detox Massage beschikt over een degelijke massagetafels en een perfect zittende massagestoel.Bij Clenz kun je ook terecht voor de Universal Contour Wrap.Als je de vorm van het lichaam belangrijker vindt dan de kilo's, dan is deze de perfecte keuze!
De Universal Contour Wrap verstrakt zichtbaar de huid en garandeert een centimeterverlies en aanzienlijke cellulite verbetering.

Massage Roermond e.o.: Clenz
Wellness

Nach einem Detox-Fussbad und Massagen fuhlen sich die Menschen oft energetisch und schlafen besser.

Wellness Roermond e.o.: Clenz