ERFAHREN SIE MEHR

Wanderungen für Grundschulen mitten in Limburg

Für Grundschulen hat VVV Midden-Limburg ein vielfältiges Programm von Exkursionen für Schüler von Klasse 2-6.

Alle Exkursionen werden von einem erfahrenen Reiseleiter begleitet, der auf einer spielerische Art und Weise das ausgewählte Thema den Lehrlingen näher bringt.

Es gibt Ausflüge zu den Festungswerken in Stevensweert und nach Schloss Montfort.
Darüber hinaus gibt es verschiedene Themenwanderungen und Ausflüge in Roermond.

Kinderwanderung

Door de eeuwen heen is Roermond veranderd in een moderne stad. Toch kunnen jullie nog sporen van vroeger terugvinden. En niet alleen boven de grond. Samen met de VVV -gids gaan jullie op zoek naar ondergrondse sporen uit het verleden. Deze kinderwandeling is geschikt voor kinderen van groep 7 en 8 (leeftijd 10-12 jaar).

Archeologiewandeling: Roermond onder onze voeten
Kinderwanderung

In de binnenstad van Roermond staan heel veel beelden. Tijdens deze kinderwandeling vertelt de gids meer over een aantal van die beelden en de mensen die de beelden gemaakt hebben.
Deze wandeling is geschikt voor kinderen van groep 7 (leeftijd 10-11 jaar).

Kinderwandeling: Beelden en hun kunstenaars
Kinderwanderung

Midden in het centrum van Roermond ligt de Munsterkerk. De kerk is meer dan 800 jaar geleden gebouwd. Samen met een VVV-gids bekijken jullie deze kerk van binnen.
De kinderwandeling is geschikt voor kinderen van groep 4, 5 en 6 (leeftijd 7-10 jaar).

Kinderwandeling: Roermond en haar Munsterkerk