ERFAHREN SIE MEHR

Theater mitten in Limburg

Mitten in Limburg finden Sie Theater mit einem abwechslungsreiches Programm. Wählen Sie aus einer Vielzahl von Aufführungen.

Zusammen einen Abend ins Theater, in einem Musical, ins Konzert oder einem Schauspiel, Ballett und Kabarett. Oder mit den Kindern ins Theater in einer Kinderaufführung.

Theater

Das Munttheater in Weert ist eines der schonsten Theater in Limburg. Fur einen Saal, der uber 450 Sitzplatze verfugt, strahlt der Saal eine sehr intime Atmosphare aus.

Munttheater 1
Theater

Es gibt viele Grunde, unser Hotel zu besuchen!

Theaterhotel de Oranjerie
Ausgeh-Zentrum, Partylocation oder Saalvermietung, Filmtheater, Musikbühne, Theater

Vele jaren was 'De Zaal' een begrip in Heythuysen en de rest van Leudal. In 2003 is een volledig nieuw gebouw neergezet, welke de mogelijkheden biedt om te functioneren als cultureel centrum.
In 2011 is de naam gewijzigd in "Cultuur Podium De Bombardon" en zijn de faciliteiten vernieuwd en de activiteiten verbreed. Er kwam een multifunctionele tribune met 300 comfortabele zitplaatsen die perfect aangepast kan worden aan de gewenste grootte, maar ook volledig ingeschoven kan worden. Bovendien is de grote zaal voorzien van airconditioning en uitgerust met moderne audio/visueel

Cultureel Centrum de Bombardon Heythuysen
Filmtheater, Musikbühne, Theater

Eci Cultuurfabriek

Theater

Centraal gelegen in het hart van de Weerter binnenstad bied ons intieme theaterzaal ruimte aan honderd bezoekers.

Theater

In het buitengebied van Nederweert, in buurtschap Boeket, staat onze langgevelboerderij van oorsprong uit eind 1700. In het verlengde van de boerderij staat een grote boerenschuur, gebouwd in 1938. Deze is ingericht in een sober en sfeervol theatertje, met een capaciteit van 100 personen.