ERFAHREN SIE MEHR

Theater mitten in Limburg

Mitten in Limburg finden Sie Theater mit einem abwechslungsreiches Programm. Wählen Sie aus einer Vielzahl von Aufführungen.

Zusammen einen Abend ins Theater, in einem Musical, ins Konzert oder einem Schauspiel, Ballett und Kabarett. Oder mit den Kindern ins Theater in einer Kinderaufführung.

Theater

Es gibt viele Grunde, unser Hotel zu besuchen!

Theaterhotel de Oranjerie
Filmtheater, Musikbühne, Theater

Eci Cultuurfabriek

Theater

Das Munttheater in Weert ist eines der schonsten Theater in Limburg. Fur einen Saal, der uber 450 Sitzplatze verfugt, strahlt der Saal eine sehr intime Atmosphare aus.

Munttheater 1
Theater

Het openluchttheater is net als het Oorlogsmuseum gelegen in het museumpark in Overloon. De bosrijke omgeving zorgt voor een sfeervol decor.

Openluchttheater Overloon
Theater

Schouwburg Venray is gelegen in het centrum van Venray en is een begrip als het gaat om cultuur in de brede regio. Jaarlijks vinden er ruim 130 professionele voorstellingen plaats en 450 zakelijke activiteiten. Er is ruimte voor cultureel maatschappelijke activiteiten, verhuringen en overige zakelijke bijeenkomsten.

Schouwburg Venray
Theater

Centraal gelegen in het hart van de Weerter binnenstad bied ons intieme theaterzaal ruimte aan honderd bezoekers.

Theater

In het buitengebied van Nederweert, in buurtschap Boeket, staat onze langgevelboerderij van oorsprong uit eind 1700. In het verlengde van de boerderij staat een grote boerenschuur, gebouwd in 1938. Deze is ingericht in een sober en sfeervol theatertje, met een capaciteit van 100 personen.