ERFAHREN SIE MEHR

Lounge - hip und trendy mitten in Limburg

Burgundisch das  Leben geniessen. In Midden-Limburg können Sie loungen an verschiedene Stellen entlang der Maas und den Maas-Seen

Schön in einem Strandpavillon, Beach Club, Lounge-Restaurant oder Bar zu sitzen. Herrlich entspannt das Urlaubsgefühl geniessen. Mal eben gar nichts tun!

Lounge/Strandpavillon

Aan de rand van Nationaal Park de Meinweg in een prachtige natuurlijke omgeving ligt de Effelder Waldsee. Dagstrand Amici Beach en Beachclub liggen aan een 45 hectare groot meer door bossen omgeven.

Amici Beach
Regionalerzeugnisse

Die Weerter Stadt Brauerei ist ein Handwerk Brauerei, wo mehrere Brauereien ihre Heimat finden.

De Weerter Stadsbrouwerij
Lounge/Strandpavillon

Ein Loungepavillion an den prachtigen Gewassern von Roermond. In der Weerd im Noorderplas wurde ein Strandpavillion errichtet wo man das Gefuhl bekommt, in der eigenen Umgebung im Urlaub zu sein.

Sunset Lounge
Außenterrasse

Brasserie De Maasnimf is een gezellig, kindvriendelijk familierestaurant aan de Jachthaven Heerenlaak in Aldeneik (Maaseik). De Maasnimf beschikt over een bediend terras met uitzicht op de prachtige jachthaven en recreatieplas.

Brasserie De Maasnimf
Restaurant

Restaurant Roermond: Een nieuw en uniek concept voor Roermond, waarbij bourgondisch genieten bovenaan staat. Proef van meer dan 30 open wijnen en 25 speciaalbieren, aangevuld met een uitgebreide delicatessenkaart en overheerlijke gerechten.

Lounge Roermond: Proeflokaal de Graaf
Restaurant

Midden in Roermond ligt een van de meest verrassende restaurants van de stad: Bubbles & Bites. De sfeervolle inrichting, Franse keuken en vriendelijke bediening zorgen voor een fantastische beleving. Menutoshare is hier een absolute aanrader. Tripadvisor certifikaat van Uitmuntendheid ontvangen voorjaar 2019.

Loungen Roermond: Restaurant Bubbles & Bites
Tagespauschale

opSjtap Bar&Bik is de nieuwe Hotspot van Roermond! Wie wat reuring zoekt is bij opSjtap Bar&Bik aan de Roerkade aan het juiste adres.

opSjtap Bar&Bik
Restaurant

Lounge Restaurant De Liefhebber ist ein vielseitiges Restaurant, in einem historischen Gebaude in der Innenstadt von Weert.

De Liefhebber

Filters