Terras Weert : Eetcafe Schuttershoeve

Außenterrasse

Auf unserer Terrasse oder in unserem Restaurant Schuttershoeve in Weert konnen Sie Kaffee mit Flan, ein leckeres Mittagessen oder ein kostliches Spezialbier geniessen, wahrend die Kinder auf unserem Spielplatz Spass haben.

Altweerterheide is een kerkdorp ten zuidwesten van Weert en is de meest westelijk gelegen plaats in Nederlands Limburg tussen de landerijen en tegen de bossen aan. De ontginning van het gebied rond Altweerterheide is pas begonnen in het begin van de twintigste eeuw. Dit leidde tot de bouw van verschillende boerderijen in het gebied. Later ontstond er een echte woonkern met een houten kerkje uit 1925 als centraal punt. Het dorp is omgeven door allerlei natuurgebieden, waaronder de Laura-bossen, de IJzeren Man en de Tungeler Wallen. Een ideale omgeving om te wandelen, fietsen of paardrijden. Een rustpauze is zo ingelast omdat de Schuttershoeve prettig gelegen is bij vele paden en fietsroutes.

Kom gerust eens langs en laat u verrassen door wat restaurant Schuttershoeve u te bieden heeft!
Ook voor feesten en partijen bent u bij Schuttershoeve op de juiste plek.
Het is goed toeven bij Schuttershoeve!

Terras Weert : Eetcafé Schuttershoeve
Grotesteeg 10
6006 TE WEERT
Niederlande

Mo : 12:00 - 21:00 Uhr,
Mi -So : 11:00 - 21:00 Uhr.

Ausstattung/Service

Internetanschluss
Frei verfügbar
Für Behinderte zugänglich
Rollstuhlzugängliches WC
Parken gebührenpflichtig
Parken an der Unterkunft
Radfahrer-Café
Haustiere
Haustiere sind an der Leine zu führen
Ladestation für E-Fahrrad
Bezahloptionen
PIN
Reservierungen
Reservierungen in der Hochsaison empfohlen

Auch an diesem Ort

Restaurant Weert : Eetcafe Schuttershoeve

Im Eetcafe Schuttershoeve in Weert konnen Sie auf der Terrasse oder in unserem Restaurant Kaffee mit Flan, ein leckeres Mittagessen oder ein kostliches Spezialbier geniessen, wahrend die Kinder auf unserem Spielplatz Spass haben. Unsere Kuche ist bis 20 Uhr geoffnet. Sie konnen immer danach speisen. Bis bald!