Loungen Roermond: Restaurant Bubbles & Bites

Restaurant

Midden in Roermond ligt een van de meest verrassende restaurants van de stad: Bubbles & Bites. De sfeervolle inrichting, Franse keuken en vriendelijke bediening zorgen voor een fantastische beleving. Menutoshare is hier een absolute aanrader. Tripadvisor certifikaat van Uitmuntendheid ontvangen voorjaar 2019.

"Welkom bij restaurant Bubbles & Bites! Wat fijn dat u er bent, we hebben uitgekeken naar uw bezoek. Mogen we de jas aannemen? Kijk: zoals u al had gevraagd, hebben we het tafeltje aan het raam voor u gereserveerd. Zin in een huisaperitiefje om de avond mee te beginnen?"

Een bezoek aan restaurant Bubbles & Bites in Roermond is een verrassende beleving. Of u nou voor het Menu to Share gaat - waarbij u geniet van allerlei kleinere gerechtjes gedurende de avond - of voor onze à la carte gerechten: een avondje Bubbles & Bites staat garant voor een unieke ervaring. Om de 7 weken wisselen we van menukaart, zodat elk bezoek ook een verrassing blijft. Alle gerechten worden vers bereid, waarbij ook gasten met speciale allergieën of dieetwensen niks tekort komen.

Het concept bij Bubbles & Bites leent zich voor alle gelegenheden: of u nou heerlijk wilt uiteten vlak voor een theatervoorstelling, een familiedag wilt afsluiten in stijl óf een zakelijk uitje wilt organiseren. De sfeervolle inrichting en persoonlijke bediening zorgen ervoor dat u zich gelijk thuis zult voelen.

Verrassend, persoonlijk en inspirerend: daar staan we voor. Wanneer mogen we u begroeten? 

Kontaktdaten

Loungen Roermond: Restaurant Bubbles & Bites
Bakkerstraat 26
6041 JR ROERMOND
Niederlande
0475 580 666

Öffnungszeiten

Mi , Do : 17:30 - 22:00 Uhr,
Fr , Sa : 17:00 - 22:00 Uhr.

Ausstattung/Service

Internetanschluss
Frei verfügbar
Essgelegenheit
nein
Geopend voor ontbijt
Essgelegenheit
nein
Geopend voor lunch
Essgelegenheit
ja
Geopend voor diner
Für Behinderte zugänglich
nein
Rollstuhl (auf Anfrage) verfügbar
nein
Rollstuhlzugängliches WC
nein
Autofreies Gelände
nein
Eigener Parkplatz
nein
Parken an der Unterkunft
ja
Haustiere
Haustiere nur auf Anfrage
Reservierungen
Reservierung empfohlen
Bezahloptionen
PIN
Anmutung/Einrichtung der Unterkunft
trendy
Contactpersoon
Marieke Klauwers