Geluksplek 5 Roerdalen: De Aerdmannetjes van Kasteel Aerwinkel

Schloss oder Landhaus

Dit romantische 19de eeuwse kasteel (gebouwd in 1854 door architect Pierre Cuypers) ligt in een Engelse landschapstuin.

Sommige beuken, eiken en esdoorns zijn 150 jaar oud. Het lijkt het gedroomde domein voor goedaardige en hulpvaardige Aerdmannetjes. Met wat verbeelding zie je er overal sporen van.
Ga voorbij de poort rechts het bos in (richting knooppunt 38). Loop tot aan het water en de bruggetjes voor een mooi uitzicht op het kasteel.

Je krijgt een echt sprookjesgevoel met de mooie natuur en de torentjes van het kasteel.

Je vind het kasteel op Aerwinkelsallee 1.

Er is bij alle VVV vestigingen en agentschappen (in de gemeente Roerdalen) ook een overzichtskaart met route-informatie beschikbaar. Hiermee ontdek je alle geluksplekken van de gemeente Roerdalen

Geluksplek 5 Roerdalen: De Aerdmannetjes van Kasteel Aerwinkel
Aerwinkelsallee 1
6061 GT POSTERHOLT
Niederlande

Auch an diesem Ort

Landal Landgoed Aerwinkel

VVV-Agentur Landal Landgoed Aerwinkel

Bei den VVV-Agenturen finden Sie ein grosses Angebot an Wander-und Fahrradrouten, Stadt-und Dorfwanderungen und anderes touristisches Informationsmaterial von der direkten Umgebung.

Landal Landgoed Aerwinkel

Bungalow Park Limburg : Landal Landgoed Aerwinkel

Das Gluck liegt hier zum Abholen bereit. In einer komfortablen und luxuriosen Wohnung mit einem grossen Garten und Haus.