Cafe Zaal De Schuur

Café oder Bar

Cafe Zaal De Schuur ist schon seit 1932 ein Begriff in Herten und Umgebung. Das authentische Cafe strahlt Warme und Geselligkeit aus.

Door het rijke verenigingsleven in Café Zaal De Schuur is het café vaak goed gevuld.
Je kunt in ons café zowel terecht voor een drankje als een hapje. Wij serveren dagelijks een heerlijk dagmenu voor slechts € 9,00. Inclusief soep voor € 12,50.

Maar heb je meer zin in een kleiner hapje, dan kies je uit onze borrelhappen. Van bittergarnituur en kaas/worst plankje tot een gehaktbal met brood. En als je dan weer dorst hebt gekregen, probeer je een van de vele speciaalbieren uit ons assortiment.

Tot ziens bij Café Zaal De Schuur!

Café Zaal De Schuur

Gesprochene SprachenEnglisch

Auch an diesem Ort

Cafe Zaal De Schuur

Cafe Zaal De Schuur ist schon seit 1932 ein Begriff in Herten und Umgebung.

Cafe zaal de Schuur

Cafe zalencentrum de Schuur

Cafe Zaal De Schuur ist schon seit 1932 ein Begriff in Herten und Umgebung. Es ist ein authentisches Cafe mit Saalvermietung, Festen, Hochzeiten, Kaffeetischen, Kursen und Workshops.