Bed en Breakfast Kasteel Baexem

Bed and Breakfast - Pension

Bed en Breakfast Kasteel Baexem is een bijzonder kasteeltje dat in de 17e eeuw werd gebouwd op het 13e-eeuwse stamhuis van een familie.

Waar zich eens de groots aangelegde moestuin van de familie bevond vindt je tegenwoordig een unieke botanische tuin met natuurlijke zwemvijver. In de linkerkant van het kasteel bevindt zich het huis waarin 7 sfeervolle kamers gevestigd zijn waaronder een aantal familiekamers. Het ontbijt wordt geserveerd in de muziekkamer met muurschilderingen van de kunstschilder Matthijs Roling. Een ideale uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen. Minimaal verblijf is 2 dagen.

Het kasteel is gelegen in Midden-Limburg. In de directe nabijheid zijn diverse unieke natuurgebieden te vinden waaronder het Leudal, de Maasplassen en de Meinweg. Bever- en dassensporen zijn rondom de tuin aangetroffen. Vanuit deze locatie loop je langs de velden, over de beek en naar het bos. De omgeving is ideaal voor wandelen en fietsen in Midden Limburg. Je hoeft echt niet elke dag op pad; de tuin is 1,5 hectare groot en daar is het prima vertoeven! Het is een ontdektuin met een bijzondere aanplant, slingerpaadjes ,verrassingen, kippen en natuurlijk de hottub en zwemvijver.
  
Ga een heerlijk dagje shoppen in Roermond (Designer Outlet Roermond) of in Weert, bezoek één van de vele musea of breng je dag sportief door op de Maasplassen. Alles is mogelijk en het buitenland is dichtbij.

Kontaktdaten

Bed en Breakfast Kasteel Baexem
Kasteelweg 7
6095 ND BAEXEM
Niederlande
0475 452 843

Öffnungszeiten

Durchgehend geoffnet.

Ausstattung/Service

Parken an der Unterkunft
ja
Einzelzimmer
1 aantal
Doppelzimmer
4 aantal
3/4-Bettzimmer
3 aantal
Internetanschluss
WiFi
Spielplatz
ja
Schwimmbad in/an der Unterkunft
Naturgewässer
Haustiere
Haustiere nur auf Anfrage
Anzahl Betten
19
Am/nahe zum Naturgewässer
ja
Im/am Wald
ja
Entfernung zum Dorf-/Stadtkern
0.6 km
Entfernung zum öffentlichen Nahverkehr
0.5 km
Für Behinderte zugänglich
nein
Rollstuhlzugängliches WC
nein
Mitglied VVV
ja
Reservierungen
Reservierung empfohlen
Check-in vanaf
15.00
Check-in tot
22.00
Check-out vanaf
08.00
Check-out tot
11.30
Gesprochene SprachenDeutsch
Gesprochene SprachenEnglisch
Gesprochene SprachenFrans